NYTT MUSIKK-KONSEPT UNDER ANKERDRAMMEN FOR 2021

  • Home
  • Nyheter
  • NYTT MUSIKK-KONSEPT UNDER ANKERDRAMMEN FOR 2021

En av våre trofaste deltager i Arendal Pokerrun, Preben Sørensen har kommet opp med en supergod ide. Istedenfor at alle båter spiller musikk fra eget “pop-anlegg” når båtene legger til kai etter endt pokerrun gjør vi som følger:

Mellom klokken 1700 og 1900 setter vi opp høyttalere langs bryggene og båtenes pop-anlegg skrus av. Vi bygger en DJ-boks på ytterste punkt på brygga ved fiskebrygga pub. Vi leier inne en god DJ til å kjøre ETT SHOW for alle båtene. Kanskje vi plusser på med en eller to musikere med saksofon / el-fiolin som vandrer på båtene og spiller i takt med til DJ-ens musikk.  kl 1930 og utover så er det AWARD DINNER og festen fortsetter PÅ LAND og pop-anlegget i båten skrus av for godt den kvelden. 

… og Preben er ikke snauere enn at han tar hele regninga gjennom en sponsoravtale med Arendal Pokerrun.  Vi gleder oss!

NYTT MUSIKK-KONSEPT UNDER ANKERDRAMMEN FOR 2021

We use cookies from third party services to offer you a better experience. Read about how we use cookies and how you can control them by clicking Learn More
Learn More