10th ANNUAL Arendal PokerRun

Den 25.juni 2022 arrangeres Arendal PokerRun for tiende gang. Dvs 9 år siden vi dro i gang og den tiende gang Arendal PokerRun arrangeres. I 2020 når Covid-19 herjet på det verste så fikk vi kun være inntil 200 personer. Derfor ble det arrangert et extra Poker Run i August 2020 men uten at det bli blir regnet med som et offisielt arrangement.

Mandag den 3. januar kl 10.00 var det mulig å melde seg på til årets pokerrun.  Allerede før påmeldingen åpnet var det 22 båteiere påmeldt da disse hadde deltatt 4 ganger eller flere og fått VIP-status og fått muligheten til å melde seg på før øvrige deltagere.

På ettermiddagen den 3.jan 2022 hadde hele 85 båter inkl VIP-påmeldingene meldt seg på. I løpet av påfølgende 3-4 dager så hadde ytterligere noen båter meldt seg på. 74 båteiere har deltatt tidligere og 20 “Nykommere”  som gir totalt fantastiske 94 båter som er ny rekord med god margin. I tillegg står det 3 båteiere på venteliste da det er satt en limit på max 20 “Nykommere”.

Om du er “nykommer” og ønsker å delta i Arendal PokerRun så er du velkommen til å sende oss en email under kontakt oss  Så setter vi deg på liste og vil holde deg oppdatert utover våren på om noen skulle falle fra og åpne opp for dem som står på venteliste.  (Husk å lese deg opp på deltager-krav under fanen APR – krav til deltagende båter)