Den 11. utgaven av Arendal PokerRun

Den 11. utgaven av Arendal PokerRun går av stabelen 24.juni 2023.  Allerede 83 båter påmeld hvilket vil si at det er fullbooket på vår grense på 80 båter. Dog vet vi at det faller fra noen når det nærmer seg så vi kjører «venteliste» om noen flere ønsker være med. «Kontakt oss» her om du ønsker stå på venteliste.

Årets løype går østover i retning Tvedestrand / Lyngør for å ende opp i Risør til Lunch.

Allerede torsdag møtes de første båteierne til «Get Togeither» med en Grill-buffet på Thon Hotel sitt utsiktsplatå på taket av hotellet.  Fredag er det tradisjonell rekeaften i teltet utenfor Madam Reiersen med LIVE MUSIC og lørdagen kjøres pokerrunnet med avreise estimert til kl 1000 med retur til Pollen ca kl 1600. Fra Kl 1700-1900  blir det igjen full fart med DJ og Live musikere i Kodus Rave Coctail i Pollen. Kvelden avsluttes med Award Dinner i og utenfor Madam Reiersen.