DATO og PÅMELDING

Da er datoen for neste års pokerRun klar. Det blir den 19-21 juni. Jeg ville aller helst ha hatt den siste helgen i juni men da var vårt samarbeidshotel Thon Hotel allerede fullebooket med en kulturmønstring.

PÅMELDING

Når det gjelder påmeldinger så må du gjerne skrive i kommentarfletet om du tenker delta. Men først etter nyttår når jeg åpner for innbetalinger, så er din påmelding gyldig. Som alle kjenner til så er vi helt på grensen av hva vi tåler av plass. Ideen med å åpne 4 kort på lunchen var en suksess og derfor kan vi åpne opp litt flere båter. For å gjøre dette litt rettferdig kommer jeg til å gjøre følgende. De som har skrevet i kommentarfelet at de vil delta vil få fortrinn for en som ikke har skrevet i kommentarfeltet. Jeg åpner for max 10 nye båter slik at de som har vært “trofaste” deltagere blir foretrukket. Totalt 70 båter 60+10 før det blir venteliste. ( I år hadde jeg 64 påmeldte på det meste før det kom frafall.)

Skriv NAVN og BÅTTYPE / MERKE i kommentarfeltet på vår facebook gruppe HER

Løype, Hotelinfo kommer om ikke så lenge. Vi har vært å prøvekjørt deler av løypa allerede 🙂

Ha en nydelig sommerdag alle sammen ?