Oversikt “Påmeldinger” for 2020 (Oppdatert)

  • Home
  • Nyheter
  • Oversikt “Påmeldinger” for 2020 (Oppdatert)

Dere slutter aldri å imponere meg <3. Jeg ville bare legge ut datoen for neste år og siden vi har fått historiens først påmelding fra Sverige så tenkte jeg å lufte interessen for neste års arrangement. Så får jeg altså 46 “Påmeldinger” på et blunk. 🙂 <3

Jonas Strömberg og Team Sikhall Offshore Racing kommer med en fullblods PokerRun-båt i en Fountain 42 Lighning med 2 blodtimmede V8-ere på over 1000 HK hver. To andre “Gamle travere” fra PokerRun-miljøet er klar med egne båter. Geir Harald Grundesen stiller med sin flett nye Predator 337 m/2×370 Merc TDI og Stian Olaussen har gått til innkjøp av en Scarab 302 med en Magnum 502. Velkommen skal dere være alle sammen. Jeg begynner å glede meg allerede og det er faktisk mindre enn 11 månder til ..