Norges Største Båtutstyrkjede

BÅTMESSEN som skal foregå lørdagen under Arendal PokerRun har fått en ny aktør. Norges Største Båtutstyrskjede MARITIM skal lage Salgsstand i det teltet som ligger innerst i Pollen ved Madam Reiersen. Vi gleder oss til å ha en superproff aktør med på laget 🥰 Her vil du få kjøpt alt fra Redningsvester til Ankervinsjer…. eller kankje en UNDERVANNSDRONE så du kan få inspisert båten din under vann via telefonen. Har de ikke det du søker i messebutikken er ikke veien lang til hovedlageret som ligger noen kilometer unna på Stoa.

Vi gleder oss til å lage et yrende liv i Arendal Sentrum.🤩💥🤩🥂 Har du en ide eller tips en potensiell utstiller så kontakt Ole N Olsen eller meg så skal vi se om vi får lagt dette inn i messeplanene.


We use cookies from third party services to offer you a better experience. Read about how we use cookies and how you can control them by clicking Learn More
Learn More