Årets HEDERSMANN / KVINNE

Årets HEDERSMANN / KVINNE ble kåret på julebordet. Ut fra responsen fra julebord-gjestene så var det tydelig at årets vinnere var svært gode valg. <3

MARIANNE KALLEBERG har gjennom alle år vært svært sentral i arbeidet rundt planlegging og gjennmføringen av alt som skjer på Madam Reisersen. Hun sammen med mannen Gunnar sørger hun for at vi har en super “HjemmeArena” for vårt Poker-Run og Madam Reiersen er også den største bidragsyter til Arendal PokerRun økonomisk. Dette bidrar sterkt til at jeg holder koken og har motivasjon til å lage PokerRun år etter år.

OLE N OLSEN har vært med på samtlige Arendal PokerRun som har blitt arrangert. Han har “poker-run” i blodet og benytter enhver anledning HELE året til å selge ei sponsorpakke, promotere Arendal PokerRun eller bistå fysisk/teknisk under selve arrangementet. Ikke uventet var Ole opptatt med å selge lodd når prisen ble ropt opp så prisen kom kanskje litt overraskende på han men fortsatt like fortjent 🙂

Gratulerer til to verdige vinnere !!